Velkommen til dagens luke. Lørdag 5. desember

Jeg har vært på mange julekonserter. Mange. Både lokalt og andre plasser. En av de som som har skaffa seg en ekstra plass i hjernebarken etterpå er konserten i regi av Øvre Eiker Musikkorps og sangkoret Celebration i Vestfossen kirke i fjor. Det ble en konsert for minneboka til både store og små. Det ble en konsert for minneboka til deltagerne og en konsert for minneboka til publikum.

Fra den konserten får du i dag "Himlen i min famn".

Drammen kommune har et flott prosjekt gående i år. En digital julekalender. Jeg "rapper" gårsdagens luke og trives veldig godt med det og i selskap med småtrolla hos Mjøndalen Dansestudioo.

For et par dager var Hans Cato Kristiansen innom julekalenderen min med sin egen "Milde Magiske Juletid, som han skrev sammen med Kjersti Tveit Nergaard.

I dag dukker han opp igjen. Men denne gang som sangelig medhjelper til Maja.

Til Maja Neeraas og Viktoria Jakhelln sin flotte julesang ; "Julenatt". Denne minner jeg deg på igjen på julaften! Stemmene til Maja og Hans Cato er som skapt for hverandre og det blir en varm julesang med en virkelig fin julestemning. En av de finere skrevet de siste åra spør du meg...

Drammen kommune kjører i år et prosjekt jeg har fått stor sans for. Så stor sans at jeg deler uhemmet derfra. I dag kan du se "dansemoro" hos Mjøndalen Dansestudio.

Også ligger det en gobit fra Kongsberb kirke her. Og en gobit fra Folkets Hus i Krokstadelva. To gobiter med forskjellig utgangspunkt. Den første vil jeg nesten kalle for "The Kveven Group" og det andre er altså "The Brazz Bros". Så får vi ta det videre derfra... Moro med musikk er det i hvert fall. 

Det ble en konsert for minneboka til både store og små. Det ble en konsert for minneboka til deltagerne og en konsert for minneboka til publikum.