Velkommen inn bak luka for 9. desember

I dagens luke finner du en rykende fersk video fra Adam Douglas. Årsaken til at han slipper til her er at jeg skulle sitti på første rad i Oslo Konserthus... julekonsert... men så kom viruset... og dermed gikk tradisjonen med Adams julekonsert flisføyka.

Noe annet som går flisføyka i dag er håret. Juleklippen blir foretatt. Og når den er overstått ifører jeg meg bakelua og går løs på årets prosjekt. Sigdalskling i steikepanne.

Mens jeg og sjefen styrer med det blir det i selskap med Vox Egeri og en julemedley. Fra Lier lovte Hans Cato Kristiansen å stikke innom med sin flotte julesang "Milde magiske juletid".

Og her i huset blir det mannskorsang i form av Vestfossen mannskor hver dag fram til deres digitale julekonsert er "airborn". Jeg gleder meg til den er klar og vi får høydepunkt fra mannskoret, Vestfossen Salongorkester og EikerKoret.

Fra kultursskolen har jeg henta fram "Killing me softly".

Og det er vel kanskje ikke helt unaturlig med noe Beatles dagen etter at det var 40 år siden John Lennon ble skutt. Kommunen hadde et beatlesprosjekt for de unge håpefulle for et par år siden...

Kanskje blir det litt påfyll utpå kveldinga... - Og den veien kom skolebarn fra Stenseth skole.

I mellomtida vaske henda og annet vaskbart. Holde avstand og bruke munnbind. Ja også bakelua da. Det blir jul i år også. I dag er det fjorten dager til lille jualaften og det er et drøyt halvt år til det går mot mørkere tider igjen. Ha en strøken onsdag.

Her er en gjeng med skolebarn på Stenseth skole med "Vi tenner våre lykter".
Fra Drammen kommune sitt adventskalenderprosjekt som jeg virkelig har sansen for.