Nå på lørdag 9. januar slapp Manic Depression sin helt nye låt "The Other Side" og allerede fra første tone aner vi at dette er noe stort. "The Other Side" er en heftig 70 talls inspirert rockelåt med en herlig bluesy følelse som gir lytterne et skikkelig kick, og det instrumentale på denne låten er second to none.
 
Her leveres det dønn fete gitarriff og en utenomjordisk gitarsolo fra Geir Heggelund, en deilig tung og drivende rytmeseksjon fra Bjørn Rørdam Bergersen (bass) og Lars Wærness (trommer). Bergersen spiller også et Hammondorgel som pumper ut gromlyd så du nesten blir svimmel.
I tillegg får du dette fantastisk kraftfulle og energiske koret på refrenget som lett legger seg på minnet og Aleksander Kristoffersen fra Vestfossen står for en mesterlig, karismatisk og enestående vokal som virkelig bør legges merke til.
Dette er en låt med guts og vil helt klart være med i konkurransen om årets rockelåt når vi gjør opp status for året 2021.
 
Aleksander Kristoffersen som tok over vokal jobben i Manic Depression etter tidligere TNT vokalist Tony Mills (som dessverre gikk bort 18. september 2019) følte nærmest at det var som å hoppe etter Wirkola, men han har spent på seg hoppskia og hoppet bakken ned til tjue i stil. Aleksander er i disse dager også opptatt med egne låter og at han i tillegg er frontmann i Manic Depression vitner om en vokalist som trives godt i flere ulike sjangere.
Dette er et band med musikere som står godt til hverandre og gir oss et låtmateriale som bare er helt utrolig både når det gjelder musikken og tekstene.
 
Det er ikke til å unngå at du blir imponert og digger med på denne låten der den strømmer ut av høyttalerne på et volum som naboene sikkert ikke bifaller, men for pokker dette er Rock'n'Roll og det er en kvalitetslåt fra øverste hylle som skal spilles høyt og ofte.
Her er det bare å trampe takten iherdig og ta noen grep på luftgitaren og dette er en låt hvor de positive anmeldelsene bør komme på rekke og rad i likhet med sekserne på terningene.
 
Det er ikke tvil om at det står bra til med norsk rock om dagen, takket være blant annet band som Manic Depression.
Jeg venter i spenning på nye låter fra dette kreative og fantastiske bandet og øser ut all mulig ros og heder til "The Other Side".
 
Anmeldelsen er signert av: 
Jan Ivar Høgrud
Radio Modum
11.01-2021

Ny single - "The other side" - 9. januar 2021

Her finner du den siste singlen. "The Other Side"

https://open.spotify.com/track/39esJERTFzBXysfSF7bn34