14. okt. kl.1900 - Drolsum Stasjon // Tussmørk

Konserten er utsatt til 14. oktober. Kjøpte billetter kan benyttes på ny dato. Ønsker du å få refundert billettene dine, kan du kontakte biblioteket på biblioteket@oeiker.no

Etter å ha stjålet navnet fra en nedlagt togstasjon ved Tyrifjorden, er Drolsum Stasjon i 2021 inne i sitt ellevte år som prima leverandør av norsk bluegrass og akustisk musikk til det ganske land.

I oktober besøker bandet Øvre Eiker Bibliotek og Tussmørk Torsdag for aller første gang og gutta har følgende å si: «Vi gleder oss enormt til å besøke Tussmørk Torsdag! Vi har hørt fra flere, både som har spilt der og som har vært publikum, at det er et hele strålende opplegg. Vi lover å stemme alle strengene våre (og det er ganske så mange) så godt vi kan. Vi har mange låter fra vårt nye album Holdeplasser i bagasjen, samt et godt knippe gamle Drolsum-klassikere. Vi håper å se mange nye fjes, og kanskje til og med noen kjente. Vi ser uansett veldig frem til november!»

Drolsum Stasjon har gitt ut to album og seks singler. Drolsum Stasjon (2013) og Opptur (2016). Tittelsporet Opptur ble i 2016 listet på NRK P1 i 12 uker og blir stadig spilt på kanalen.

Billetter finner du her: Øvre Eiker bibliotek | Se arrangementer og kjøp billetter | Hoopla

28.okt. kl. 1900 - Jack Stillwater // Tussmørk

Americana-bandet Jack Stillwater har sitt femte album i støpeskjeen, og kommer tilbake til Bibliotekscenen i oktober. I mars 2019 kom bandets fjerde album ”Norwegicana” ut. Produsert av Bendik Brænne og et godt steg videre fra ”The Farmer Trilogy” (2016), høstet albumet femmere fra både Dagbladet, Stavanger Aftenblad og Drammens Tidende. Musikkbloggen.no (Dust of Daylight) kåret ”Norwegicana” til årets album, og flere utenlandske aviser og nettsteder hadde også Jack Stillwater i spaltene sine for første gang.

Vi gleder oss til å ønske Jack Stillwater tilbake på Bibliotekscenen vår i høst!

Bibliotekbaren åpner kl. 19. 18 års aldersgrense.

Billetter finner du her: Øvre Eiker bibliotek | Se arrangementer og kjøp billetter | Hoopla