02. des. kl. 1900 - Darling West på "Tussmørk torsdag" i Hokksund

Darling West er bandet som varmer og forfører med sin skandinaviske touch på Americana-sjangeren. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland.

Deres nordiske vri på amerikansk låt-tradisjon har på deres fjerde album, «We`ll Never Know Unless We Try», tatt enda en ny sving, nå innom vestkystpopens solfylte landskap. Albumet høstet strålende kritikker og begeistret publikum.

Bandmedlemmene har du antagelig sett som musikere på scenen med artister som Odd Nordstoga, Morten Abel, Marit Larsen og Daniel Kvammen, men nå er de her for å bergta oss med sine egne låter. Store poprefrenger, akustiske perler, nydelige harmonier, hjertevarme tekster og melodier som aldri slipper taket.

Vi gleder oss til en hyggelig førjulskonsert på Bibliotekscenen!

Billettpris kr 200,- Konsertstart kl. 19.30. Bibliotekbaren åpner kl. 19.

Billetter finner du her: Øvre Eiker bibliotek | Se arrangementer og kjøp billetter | Hoopla

Her er en vareprøve fra Darling West

04. des Jul i parken (Vestfosssen)

Mer info kommer

05. des. kl. Julekonsert i Vestfossen kirke

Bildet er fra julekonserten 8. desember 2019.

Vestfossen salongorkester, Eikerkoret og Vestfossen mannskor inviterer til sin tradisjonelle julekonserten i Vestfossen kirke.

Som i tidligere konserter vil hver av "ensemblene" ha en egen avdeling. Fellesnummer og allsang ligger det også an til. Mer info vil komme.

Etter konserten i 2019 skrev jeg at det var nesten så kirken fikk himlen selv til tak. Lenke til anmeldelsen og annet derfra  er her: Vestfossens samlede

Billettsalget starter trolig midt i november.

12. des. kl. 18.00 Trine Rein i Mjøndalen kirke

For åttende gang reiser Trine Rein på juleturné i førjulstiden med sin egen konsert Julegaven. Med seg på laget har hun gjesteartist, Adrian Jørgensen med den vakre stemmen som vi er blitt kjent med via både X Factor, The Voice, MGP med låten The Bubble, og Stjernekamp på NRK.
 
Julegaven byr også i år på lokale kor i hver kirke som vil bidra til å skape den gode julestemningen vi lengter etter.
I Mjøndalen kirke treffer hun Celebration Gospel som kommer til å kaste glans over konserten.
Etter et historisk spesielt år skal det bli godt å få med seg en julekonsert med mening, god musikk og ikke minst, en god latter. Det trenger vi nå!
 
Trine Rein er kjent for å by på seg selv som artist og sanger, og med en habil sanger som Adrian i tillegg er det ikke mye å lure på: Dette blir skikkelig gromlyd!
Apropos gromlyd, årets band består av Trine Reins faste musikere, Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter, Kenneth Bjørdal på Hammond orgel, og Alexander Pettersen på trommer og perkusjon. På lyd har hun med seg Bodvar Tornes, og med dette stjernelaget er kvelden satt, og de gode musikkopplevelsene står i kø.
 
Hjertelig velkommen til en veldig hyggelig førjulskonsert med Julegaven!
Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart.
Varighet ca 80 minutter uten pause.
 

12.des. kl. 19.00 Juleoratoriet i Vestfossen kirke

Juleoratoriet av Brahms fremføres denne kvelden i Vestfossen kirke.

Mer info kommer